·  TEL. 933 073 413 · EMAIL a8013159@xtec.cat
 · 

AMPA i famílies

Llibres de text


 

 

Aquest curs l’AMPA, conjuntament amb la direcció del centre, oferirà el Projecte de Reutilització de llibres de text amb l'empresa IDDINK. Per més informació d’aquesta empresa podeu consultar la web (www.iddink.cat). Els avantatges que ofereix són, en resum:

  •  Estalvi del 55% respecte al PVP en l’adquisició dels llibres reutilitzables (ecoBooks). Els ecoBooks de noves edicions seran nous a estrenar i amb el mateix estalvi. Els ecoBooks s’han de tractar bé i s’hauran de tornar en bones condicions de reutilització al centre en finalitzar el curs. En cas de no tornar els ecoBooks o tornar-los en mal estat segons les condicions que informarà Iddink, s’haurà de pagar l’estalvi aconseguit respecte al preu de llibre nou.
  •  Comanda unificada amb sistema flexible: es pot triar què comprar: llibres de text nous, reutilitzables, llibres de lectura nous, reutilitzables, quotes, material de papereria, etc.
  • Les comandes es lliuraran a DOMICILI.

Avís a les famílies d'alumnes que cursaran 2n d'ESO el proper 2017-18:

Al llistat de llibres que ja se us ha facilitat hi falta el llibre i la carpeta d'educació visual i plàstica. Aquest material és per a tots el grups de 2n d'ESO( A, B ,C  D i E) excepte el 2n F
 
     978-84-218-5474-7 Visual i Plàstica I  Ed. Casals Carpeta d'activitats
978-84-218-5472-3 Visual i Plàstica I Ed. Casals Llibre de text
 

Aquí teniu un tutorial de com fer la comanda i altre de com vendre els teus llibres (en dos parts: 1a i 2a).

Tot i així, compartim el llistat de llibres en un arxiu a peu d'aquesta notícia.Bon estiu!

 

 


Arxius: